Power Of The Wind eTwinning Projemiz

Okulumuz adına Robotik Kodlama öğretmenimiz Merve CEVİZ' in yürüttüğü proje kapsamında zumpad web 2.0 aracı ile yapılmış şiir çalışmamız yayınlanmıştır.

16.04.2021 587

Okulumuz adına Robotik Kodlama öğretmenimiz Merve CEVİZ' in yürüttüğü proje;  Sırbistan (Вук Стефановић Караџић Крагујевац / Kragujevac ortaklığı ile yürütülmektedir. Projemizde kurucu okullar yanı sıra 7 Türk (Yavuz Selim Ortaokulu Çubuk / Ankara, Tek İlkokulu, Gölbaşı / Ankara, Cumhuriyet İlkokulu Bigadiç / Balıkesir, Ufacıklı İlkokulu Pazarcık / Kahramanmaraş, Mehmet Akif İlkokulu Çayırova / Kocaeli, Kuyupınar Ovaboyu İlkokulu, Göynük / Bolu, 17 Ağustos İlkokulu Adapazarı / Sakarya), 1 Sırbistan (Вук Стефановић Караџић Крагујевац / Kragujevac), 1 Litvanya (Klaipėda Tauralaukio progimnazija Klaipeda) ve 2 Romanya (Satu Mare Cherta Mica, Scoala Gimnaziala Mihai Eminescu Năsăud)' dan olmak üzere 13 okuldan toplam 15 öğretmenle birlikte yürüttüğümüz bu projede toplam 120 öğrenci bulunmaktadır.

Proje kapsamında zumpad ile yapılmış şiir çalışmamız yayınlanmıştır. TIKLAYINIZ